Passie voor wijn
Product toegevoegd aan jouw offerte. Ga naar de offerte pagina om jouw offerte aan te vragen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.
Stijl: aromatisch en fruitig De 100% Moscofilero druiven komen van de Mantinia wijngaard op ongeveer 700m hoogte. Ze blijven in contact met hun schillen voor een korte maceratie van 4 uur, dan vergisten ze in roestvrij staal en rijpen ze kort op hun droesem om de wijn extra diepte en rondheid te geven. Food: Als apero, krab en schaaldieren en asperges Druif: 100% Moscofilero Opgeleid als wijnmaker in Dijon, begon George Skouras zijn carrière in Kefalonia voordat hij in 1986 verhuisde naar Nemea op het schiereiland Peloponnesos en zijn wijnmakerij opzette. Hij produceert wijn van inheemse rassen, met name Agiorghitiko, alleen of gemengd met internationale rassen in een ultramoderne wijnmakerij buiten Argos, die in 2004 werd geopend